Accessoires

Bij uw Bevrijdingscollectie "Nederland in de Tweede Wereldoorlog" ontvangt u diverse hoogwaardige accessoires. Deze maken de belangrijke numismatische collectie compleet. U ontvangt de accessoires geheel kosteloos.

Officiële certificaten

Zo ontvangt u het op naam gestelde Certificaat van Eigendom. Uit dit certificaat blijkt dat u het exclusieve recht heeft verkregen om 1 van de slechts 2.000 complete collecties wereldwijd te verzamelen. Daarnaast wordt elke Herdenkingsuitgifte geleverd met het officiële Garantiecertificaat dat de echtheid garandeert. Tevens bent u er dankzij dit certificaat zeker van dat uw uitgifte aan de numismatische specificaties voldoet.

Compleet verzamelsysteem

Het is natuurlijk van belang dat u uw Herdenkingsuitgiften op een zorgvuldige, veilige en representatieve wijze kunt bewaren. Daarom is de officiële Bevrijdingscollectie voorzien van een speciaal ontwikkeld verzamelsysteem. Ook het hoogwaardige verzamelsysteem ontvangt u geheel kosteloos bij een vervolglevering.

Bemachtig uw kennismakingszending

Het maximale aantal complete collecties is zeer beperkt. Niet alleen zijn er veel meer dan 2.000 verzamelaars, ook trekt de Bevrijdingscollectie de belangstelling van een heel breed publiek. Muntexperts verwachten dan ook dat er veel meer vraag dan aanbod is. Klik snel hier om uw kennismakingszending te reserveren.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.