Collectie

De officiële Bevrijdingscollectie neemt u mee op een belangrijke numismatische reis terug in de tijd. Terug naar de jaren 1940 tot 1945. Naar de jaren waarin de Tweede Wereldoorlog Nederland in zijn greep hield.

Een tastbaar aandeken

Dankzij de Bevrijdingscollectie kunt u een tastbaar aandenken aan de bevrijding van Nederland bemachtigen. De collectie is gewijd aan de belangrijkste personen, gebeurtenissen en ontwikkelingen die tijdens de oorlogsjaren van invloed zijn geweest op het land. Deze zijn op zeer gedetailleerde wijze in beeld gebracht op de unieke Herdenkingsuitgiften. Zo verzamelt u een waardig naslagwerk waarin de bevrijding centraal staat.

Numismatisch vakmanschap

Wat de officiële Bevrijdingscollectie ook bijzonder maakt, is het speciale procedé dat is toegepast. De Herdenkingsuitgiften zijn stuk voor stuk in 24-Karaat verguld en voorzien van een prachtige puur zilveren applicatie. Daardoor is de collectie is een waar staaltje numismatisch vakmanschap.

Maak kennis met de collectie

Wilt u de complete Bevrijdingscollectie bemachtigen? Wees er dan snel bij. De collectie is strikt gelimiteerd tot maximaal 2.000 complete collecties wereldwijd. Waarschijnlijk is er meer vraag dan aanbod. Klik daarom hier om naar de pagina te gaan waar u uw eerste uitgifte kunt reserveren.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.